, , ,

UF företag

ANNONS

ANNONS

AdBlock behövs stängas av för att höra eller se alla studenterbjudanden

Vi på Studenternas stöttar ung entreprenörskap.

Varför inte blogga och få gratis reklam. Som UF-Företag når ni tusentals kunder i er ålder men även deras föräldrar. Här vill vi kunna ge framtida möjligheter för fler än företagsgrundarna. Detta gör vi genom att ge UF-företagen en möjlighet att vara vår samarbetspartner. Läs mer nedan om hur ni kan engagera våra läsare.

2 st tjejer med blommor i håret

UF-företag kan också bli vår Officiella partner

UF-företag har möjlighet att bli Officiell partner till Studenternas. Officiella bloggpartners till Studenternas får fler följare och syns mera online. Det är många som har funderingar runt att vara företagare men även sin egen student och är intresserade av att följa resan ni har påbörjat.

Så passa på att synas gratis. Det kanske även hjälper er med andras synpunkter. Som UF-Företag når ni tusentals kunder i er ålder men även deras föräldrar. 

Mailadress till företaget

Namn på kontaktperson och skola, UF-företag samt mailadress till företag är det vi behöver förutom er länk såväl företagsikon i storlek 250x250 och text. När ni har skrivet månadens inlägg så skicka länken till vår epost så att vi också kan läsa ert inlägg om det ämnet ni valt på Studenternas. 

Kontakta oss

Vad gäller för att bli Officiell partner?

Samma förutsättningar gäller som för enskilda bloggpartners. Ni behöver bara starta en Blogg, Facebook eller Instagram sida och skriva ett inlägg varje månad fram till studenten med länk till Studenternas på er Blogg, Facebook eller Instagram sida. Välj valfri kategori hos oss och skriv om den. Ni ser våra krav och ytterligare förklaring här. 

Vi publicerar ert inlägg på Studenternas Twitter med länk till er Blogg, Facebook eller Instagram sida. 
Ert UF-företag får placera er länkade företagsikon i storlek 250x250 på den här sidan med en text på max 250 tecken. Ikonen står sedan kvar till då studenten är klar.

Den 30 juli tar vi bort alla företag igen för att fylla på med nya UF-företag. Ni får en ikon av oss (se nedan) som ska länkas och placeras hos er. Se kraven för detta på länk ovan.

Ikon för Bloggpartner på Studenternas

BLI EN  PARTNER

ANNONS

ANNONS

Vi på Studenternas stöttar ung entreprenörskap som kan ge framtida möjligheter för fler än företagsgrundarna. Detta gör vi genom att ge UF-företagen en möjlighet att vara vår samarbetspartner