, , ,

År 2009 var internet ett växande fenomen som var lockande med alla sina nya möjligheter. Eftersom det saknades en studentguide till studenten och vi alltid har velat hjälpa våra medmänniskor så blev tidigt studenten ett intressant ämne. Det var många barn och föräldrar som hade frågor runt studenten men ingen som besvarade alla frågor. När detta stod klart föddes Studenternas studentguide.

Information till studenter och deras föräldrar

Utbudet på företag som kunde hjälpa student och föräldrar med information som behövs till förberedelser innan själva studentdagen fanns inte. En studentguide med tips & råd skulle vara positiv och intressant att utveckla. Det fanns helt enkelt ingen guide för studenter som skulle ta studenten. Varför inte satsa på detta? Sagt och gjort arbetet började. Tidigt var studentskyltar något som väldigt många vände sig till Studenternas för och det blev avstampet till där vi är idag.

Utbudet på företag som kunde hjälpa student och föräldrar med information som behövs till förberedelser innan själva studentdagen fanns inte.

10 år som studentguide

Det har nu gått över 10 år där vi har kunnat hjälpa gymnasieelever och nära anhöriga med praktisk information runt en student. Idag samarbetar vi med dem tongivande företagen i branschen som en student kan få stöd av för att få en upplevelse som består i hela livet. Tanken har hela tiden varit att samla många tips & råd till föräldrar och tonåringar som letar information runt att ta studenten i Sverige. Vi letar hela tiden efter nya rön och produkter som studenteleven kan ha nytta av. Studenten är inte bara rolig den kan även bli dyr om man inte samlar på sig bra information om vad man bör tänka på. Det är här vi kommer in och försöker stödja er i att hitta bra och nyttig information men även var ni kan hitta studentprodukter som ni kommer att behöva.

Vår historia fortsätter med att hjälpa studenten

Så här långt har vi nu kommit i vår historia och vi har år för år ökat antalet besökare på vår studentguide och om allt går bra fortsätter vi att utveckla oss och göra det vi alltid har gjort. Hjälpa studenten till den bästa dagen hittils i deras liv. Vi älskar varje dag eftersom vi får hela tiden höra hur mycket stöd vi har gett föräldrar och studenter i deras strävan efter den perfekta studentdagen. Det räcker långt för oss.

Frågor till oss

Studenternas finns till för studenter som vill sänka kostnaderna på sin student. Vi får ibland frågor om vår verksamhet och här kommer lite svar:

Har ni själva försäljning av studentprodukter?

- Vi säljer inga produkter själva utan tipsar bara om butiker som säljer studentprodukter som studenter ofta är intresserade av. 

Ni tipsar om en massa studentprylar vad tjänar ni på det?

Vi vill så klart att vår sida skall få många besök och det får man tror vi om det finns tips & råd om bra studentprylar. Genom reklam på Studenternas och försäljning via våra butikslänkar så kan vi fortsätta att ge bra tips till studenter. Våra länkar till butiker är ofta affiliatelänkar.

Affiliatelänkar vad är det?

Affiliatelänkar använder vi i många fall av våra hänvisningar till produkter och företag. Affiliatelänkar innebär att när ni klickar på en länk hos oss och handlar produkten, då tjänar vi en liten summa av kostnad av produkten. För att kunna fortsätta att utveckla Studenternas behöver vi som dom flesta en inkomst och det får vi när ett köp genomförs på några av våra länkar till produkter.

Studenternas är  även "Amazon Associate" och om du gör ett inköp från Amazon.se ger det en provision till oss.

Har ni själva försäljning av studentprodukter?

- Vi säljer inga produkter själva utan tipsar bara om butiker som säljer studentprodukter som studenter ofta är intresserade av. Fast även bloggar och tidningar med tips smyger in i vår information till studenten.

Samarbetar ni med skolor, elevråd, studentbloggare och företag?

Vi samarbetar med varierande aktörer för att främja bra information du har nytta av inför din student. Är du själv en av dem här aktörerna och är intressad av ett samarbete så hör av dig.

Kontakt

Studenternas svarar på alla frågor som kommer in till oss inom 48 timmar. Vi vill passa på att tacka dig för att du tittat in till oss och hoppas att du får en fortsatt trevlig dag.