Studenternas ORGINAL MOBIL 2020 VIT Huvudlogga (1)

Om oss

Redan 2009 började vi att hjälpa studenter med information till studenten. Det har nu gått över 10 år där vi har kunnat hjälpa gymnasieelever och nära anhöriga med praktisk information runt en student. Studenternas skapades för att vi tyckte att det inte fanns någon guide för studenter som skulle ta studenten. Tanken är att samla många tips & råd till föräldrar och tonåringar som letar information om att ta studenten i Sverige.

Vi letar hela tiden efter nya rön och produkter som ni kan ha nytta av. Studenten är inte bara rolig den kan även bli dyr om man inte samlar på sig bra information om vad man bör tänka på. Det är här vi kommer in och försöker stödja er i att hitta bra och nyttig information men även var ni kan hitta studentprodukter som ni kommer att beh
öva.

Frågor till oss

Bakom Studenternas står människor som vill hjälpa studenter att sänka kostnaderna på sin student. Vi får ibland frågor om vår verksamhet och här kommer lite svar:

Har ni själva försäljning av studentprodukter?

- Vi säljer inga produkter själva utan tipsar bara om butiker som säljer studentprodukter som studenter ofta är intresserade av. 

Ni tipsar om en massa studentprylar vad tjänar ni på det?

Vi vill så klart att vår sida skall få många besök och det får man tror vi om det finns tips & råd om bra studentprylar. Genom reklam på Studenternas och försäljning via våra butikslänkar så kan vi fortsätta att ge bra tips till studenter. Våra länkar till butiker är ofta affiliatelänkar.

Affiliatelänkar vad är det?

Affiliatelänkar använder vi i många fall av våra hänvisningar till produkter och företag. Affiliatelänkar innebär att när ni klickar på en länk hos oss och handlar produkten, då tjänar vi en liten summa av kostnad av produkten. För att kunna fortsätta att utveckla Studenternas behöver vi som dom flesta en inkomst och det får vi när ett köp genomförs på några av våra länkar till produkter.

Har ni själva försäljning av studentprodukter?

- Vi säljer inga produkter själva utan tipsar bara om butiker som säljer studentprodukter som studenter ofta är intresserade av. Fast även bloggar och tidningar med tips smyger in i vår information till studenten.

Samarbetar ni med skolor, elevråd, studentbloggare och företag?

Vi samarbetar med varierande aktörer för att främja bra information du har nytta av inför din student. Är du själv en av dem här aktörerna och är intressad av ett samarbete så hör av dig.

Er kontakt

Jag heter Conny Nilsson och representerar Studenternas utåt och svarar på alla frågor som kommer in till oss. Jag vill passa på att tacka dig för att du tittat in till oss och hoppas att du får en fortsatt trevlig dag precis som jag skall ha.

Webbmaster

Conny Nilsson från Studenternas.

Grafisk formgivare

Conny Nilsson från Studenternas.

Studenternas

e-post: info@studenternas.se

Bankgiro 5052-0113