, , ,

Inbjudningskort

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Inbjudningskort till studenten är något som måste ut fort för att få besked på hur många som kommer.

Ordna inbjudningskort så fort du kan så att du kan släppa den punkten och gå vidare på "Att göra listan till studenten". Passa samtidigt på och köp tackkorten som behövs efter studentmottagningen. Tackkorten behövs för att tacka för uppvaktningen på din student. Tackkorten har en egen rubrik längre ner på sidan.

Gratulera studenten genom att skicka en gåva

Gratulation med bud eller post behövs om det inte går att komma på studentmottagningen eller om man bara vill gratulera någon till deras gymnasieexamen. Om du ska skicka en studentpresent så finns det lite av varje att välja på. Det går med fördel att skicka en blombukett med ett gratulationskort till. Du kan också överaska rejält genom att skicka en "Godisbox" med Studentmotiv". Alla blir glada för blommor eller choklad. Speciellt när man har varit duktig och avslutat en skola. Se våra butiker för olika gåvor att skicka långt ner på sidan.

AdBlock behövs stängas av för att höra eller se alla studenterbjudanden

Butiker med inbjudningskort till studenten

Inbjudningskort till studenten skall införskaffas och skrivas. Du kan välja att designa korten själv eller köpa färdiga kort i flera butiker. Dock är det väldigt smidigt att köpa inbjudningskort online. Vi har tagit fram några butiker som vi tycker har trevliga motiv eller billiga ingbjudningskort som passar bra till studenten.

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Vad skall det stå på inbjudningskortet?

Till ett inbjudningskort för studenten behöver man först och främst ange vilken datum det handlar om och så klart vad du heter. Dom du skickar student inbjudningskort till kanske har många studenter att gratulera. Tänk på att skriva tid för studentmottagning och utspring men också om de skall OSA

Berätta gärna om när och var du springer ut och var dom sedan är välkomna på studentfest eller studentmottagning. Vad du bjuder på kan också vara bra att berätta. Ifall du bjuder på mat så behöver gästen inte äta hemma innan. Klockslag som festen pågår mellan är också bra att påpeka om studenten skall vidare senare på kvällen. Be gästerna anmäla om dom behöver någon specialkost. 

Klädsel på din studentmottagning

Eftersom det är en fest så kan man passa på i inbjudan att be gästerna klä upp sig lite på din stora dag. Kostym och klänning kanske? Annars så finns det inga regler men det är alltid trevligt när människor klär upp sig för din skull. Du vill inte vara den enda i studentklänning eller studentkläder så bjud in skolkamrater också.

En studentmottagning är ju öppen för alla så man kan ju inte styra kläderna men lite hyfs kan man få på dom flesta. Tipsa om att de gärna får bära sin gamla studentmössa. Den slits inte ut direkt annars.

Kom-ihåg-lista inbjudningskort

 • Ditt namn (kan vara självklart men det glöms)
 • Datum 
 • Plats för Studentutspring
 • Klockslag utspring
 • Plats studentfest
 • Klockslag för studentmottagning
 • Eventuell OSA.
 • Om du bjuder på mat
 • Be om svar på specialkost
 • Klädsel (fritt val)
 • Tipsa om att dom kan bära studentmössa
 • Klockslag som festen varar mellan 
 • Presentlista (skriv din webbsida med presentförslag)

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Studentpresenter på gratis webbsida

Man kan bifoga en önskelista på presenter eller varför inte vara en modern människa och skicka en länk till en enkel hemsida där du presenterar dina tider och även önskelistan på presenter. Med ett Google konto (gratis) skapar du enkelt en webbsida. Varför inte presentera presentförslag på ett instagramkonto?

ANNONS

Scrapbooka

Är du ute i god tid så kanske du själv eller någon släkting som gillar att pyssla scrapbooka dina egna inbjudningskort. Pyssel med kort är populärt och många gör speciella studentmotiv. Det kan vara kort med studentmössa på eller något annat studentmotiv. Det behöver inte vara så svårt.

Tackkort till studenten

Tackkort är viktiga om du har fått presenter eller uppvaktning på din student. Man skall visa tacksamhet för att någon ville visa sin uppskattning och beundran för att du tagit studenten. Ett utskick är väldigt enkelt. Man behöver inte skriva några långa memoarer om sitt liv utan ett enkelt - Tack för att ni kom och firade min dag tillsammans med mig. Det räcker långt och det uppskattas att man hör av sig efteråt. Du kan se några fina kort här nedan.

Tackkort

Glöm inte bort att skicka tackkort till de som gratulerat dig på studenten. Det är tradition att skicka ett tackkort till alla som kom till din studentmottagning men även till de som kanske skickade en blombukett eller ett kort. Beställ tackkort till studenten redan idag för att undvika pinnsamheter om du skulle råka glömma det när studenten är över.

ANNONS

Tackkort till studentmottagning Smartphoto

Tackkort (hjälp hemlösa)

Gratulera studenten med ett gratulationskort

Skicka grattiskort till studenten

Om du vill gratulera en student för att dom har tagit studenten så kan du skicka ett gratulationskort. Det kan du göra även om du skall gå på en e v. studentmottagning. Här hittar du några butiker med trevliga gratulationskort till studenten.

ANNONS

GRATULERA STUDENTEN MED EN GÅVA

Gratulera studenten med en gåva

En gratulation är en självklarhet när man känner någon som skall ta studenten. Eftersom man vet hur betydelsefull den dagen är för en ung människa så är det viktigt att visa uppskattning och passa på och uppmuntra ungdomens största dag i livet hittils. Letar du efter ett sätt att gratulera studenten på så har vi många förslag till dig. Skicka en studentnalle, godisbox, choklad eller studentblommor. Valen av studentgåvor är många och roliga. Även om du skall gå på studentens studentmottagning så kan man i förväg skicka en gåva till studentens hem. Ett högtidligt sätt att fira på.

ANNONS

Tänk på att skriva tid för studentmottagning och utspring men också om gästerna skall OSA.

ANNONS