, , ,

Bloggpartner

ANNONS

ANNONS

AdBlock behövs stängas av för att höra eller se alla studenterbjudanden

Vi söker alltid efter nya partners inom social media. Har du många gymnasielever som följare eller du kanske själv skall ta studenten?

Officiella partners till Studenternas får fler följare och syns mera online. Det är många som har funderingar runt sin egen student och kan ibland behöva ett bollplank eller kanske bara läsa om vad andra funderar på inför sin student.

Varför inte hjälpa andra i sina funderingar och synas mera själv på köpet. Det kanske hjälper även dig med andras synpunkter. Studenternas är med bland Sveriges populäraste student webbsidor. 

Hur går det till praktiskt?

Rent praktiskt så fungerar det så att vi placerar en ikon på Studenternas första sida med ditt namn på som länkas till din webbsida, blogg, Tiktok eller Instagram. Om du har en webbsida eller blogg placerar du vår ikon (se nedan) på din första sida (alltid synlig) som visar att du är Officiell bloggpartner till Studenternas.

Sedan behöver du bara skriva ett inlägg i veckan med länk till Studenternas. På Instagram så vill vi synas i ett inlägg med vår länk en gång i veckan. Instagram, blogg mm skall vara offentlig för alla att läsa. 

Hur långt är vårt avtal?

Allt är frivilligt men vi ser gärna att du skriver inlägg till minst den 30:e Juni. Samarbetet upphör när du själv vill sluta men du kan köra året runt om du vill.

Avsluta samarbetet när du själv vill

Officiell partner
Bloggpartner
Officiell partner

Vad runt stundenten skall jag skriva om?

Välj själv vilket ämne du vill skriva om från våra kategorier i menyn som studentskylt, studentflak, studentmottagning mm. I inlägget skall det finnas en länk till någon av Studenternas sidor.

När och var får jag synas på Studenternas med min logga och länk till mig?

När du har skrivet ett inlägg så skickar du länken till vår email så att vi också kan läsa inlägget. Inlägget skall läggas upp på Söndagar. Ett tips är att skriva inläggen innan och schemalägga släppet till alla Söndagar.

Första inlägget gör du så fort du blivit godkänd av Studenternas som Officiell partner. När ditt inlägg syns lägger vi upp din ikon med ditt namn och länk på Studenternas första sida och du får din Officiella bloggpartner ikon.

Finns det något att tänka på?

Om du inte skickar ett mail till oss varje Söndag om nya inlägg så plockar vi bort din ikon genast på Studenternas tills att du har mailat oss om ditt nya inlägg.

Vem kan bli bloggpartner?

Du som är intresserad av att skriva om studenten kan bli Officiell bloggpartner. Du behöver alltså endast vara intresserad av studenten inte själv vara studentelev. Dem flesta som blir Officiell bloggpartner är dock gymnasielever som inom 3 år skall ta studenten själva.

Många av studenterna som är avgångsstudenter nästa år kikar redan nu på vad man behöver till studenten.
 Så studenten är numera ett året runt intresse.

BLI EN  PARTNER

Har du bestämt dig?

Nu behöver du bara kontakta oss med ditt intresse för att bli vår Officiella partner. I mailet behöver vi en länk till din Webbsida, blogg eller Instagram.

När vi har fått kontakt med dig så behöver du skriva och publicera ett inlägg snarast. Detta så att vi kan lägga upp din ikon med ditt namn och länk på Studenternas första sida. Vi skickar vår ikon som du ser ovan när första inlägget syns.

Special Elite

Om du har varit vår Officiella partner i ett år och fortsätter ett år till eller skriver 10 blogginlägg i månaden (minst 2 månader) så blir du vår Officiella Special Elite partner. Du får då en lite annorlunda logga som visar att du har uppnått Elite status.

Studenternas SPECIAL ELITE bloggpartner.

Krav

Vi skulle bli jätteglada om du är intresserad av att bli vår Officiella partner. Dock finns det några krav. Krav som ställs är att samarbetet inte utnyttjas för politiska eller radikala åsikter. Bloggen får inte uttrycka i ord eller visa bilder som har inslag av våld. Det får inte förekomma oetiska eller våldsamma inslag mot vuxna, barn eller djur. Bloggen får inte innehålla kränkande eller olagliga inslag.

ornografi och utvikningsbilder är inte godtagbart. Förföljelse och ren mobbning av enskilda individer är ej acceptabla. Studenternas kan utan förvarning avsluta samarbetet om innehållet på bloggen bedöms som olämpligt. Anledningen till samarbetet är att båda parter skall främjas och att vi får många läsare så klart. Vi ser fram emot ditt mail och önskar dig en trevlig dag.

Kontakta oss

info@studenternas.nu
eller gå till vår kontaktsida

ANNONS

ANNONS

Officiella partners till Studenternas får fler följare och syns mera online. Det är många som har funderingar runt sin egen student och kan ibland behöva läsa om vad andra funderar på inför sin student