, , ,

Studentbil

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Hyra bil till studenten? Ett säkert sommartecken är studentbilarna med glada studenter.

En hyrbil till studenten eller balen är något att se fram emot och är jättekul att åka. Eftersom många vill hyra en bil till studenten så kan det vara lite svårt att boka eftersom det är så populärt. Dom bästa och billigaste försvinner snabbt. Var därför ute i god tid. I mars försvinner bilarna som smör i solsken. Svårigheten kan vara att få tag i en bil som går att boka just den dagen du tar studenten eller ska till balen så var ute i god tid. 

Biluthyrning

Många vill åka gamla veteranbilar när dom skall ta studenten eller skall till studentbalen. Att åka i en studentbil, limo eller på ett studentflak och sjunga studentsånger är en tradition i Sverige som vi är väldigt stolta över. Det gör också att bilarna snabbt tar slut. Jakten på en bil börjar tidigt och det gäller att vara snabb i startgroparna. Många bokar redan i början av mars och vill du ha en bil som du verkligen gillar så gäller det att vara ute i tid. 

AdBlock behövs stängas av för att höra eller se alla studenterbjudanden

ANNONS

Limo till studentbalen

Studentkörning

Studentkörningen i Sverige brukar vara någon vän eller släkting som ställer upp och kör, om man inte hyr en studentbil med chaufför. Dem flesta som hyr ut veteranbilar eller sportbilar hyr ut sin bil med sig själv som chaufför. Som student är det också vanligt att hyra en limousine. Ett bra alternativ om man vill få ner priset eftersom ni kan åka många i en limousine. Vill man vara ensam eller med sina 2-3 bästa vänner så är sportbil eller veteranbil också något som ger en riktigt snygg entré eller hemfärd.

Var ute i god tid

Studentbil används ofta efter utspring och flakåkning. Fast även till balen. Lite olika beroende på var i Sverige du tar studenten. Det blir mycket billigare att hyra en studentkörning om man är några stycken. Kolla runt med dina vänner vad dem tänkt sig för bil till studenten redan idag. Att vara ute i god tid är viktigt om man vill få koll på ekonomin.

Limousine till studenten

Var kan man hyra en limousine?

Vi guidar dig till var du kan hyra en limousine som kör i hela Sverige. Att hyra limo är ett bra alternativ om man vill dela glädje med andra.  Att hyra limousine till studenten är det alternativ många väljer. Vi presenterar några av Sveriges limousiner som du kan hyra.

Limousiner är vanligt att man hyr tillsammans för att komma ner i kostnad och sen är det lyxigt. Du kan gå i hopa med dina kompisar och hyra en riktigt lyxig och snygg limo för hyfsade pengar. Det finns limousiner i olika utförande och modeller. Titta in på våra länkar och se vad som finns att hyra. Var ute i god tid om du vill få den limon du önskar dig. Att boka i god tid är A och O för att få önskebilen. Det finns vita och svarta limousiner men även andra färger på en del limousine företag. Så känn på att vara en rik kändis för en dag, hyr en limo.

Vid kontakt med limousineföretag

Tryck på den blåa knappen för att se e-postadress eller webbadress till företag eller ägaren av limousinen. E-posta sedan en förfrågan. Ange ditt namn, adress, telefonnummer, ort för körning, antal personer ni ska vara i bilen och vilken datum körningen skall vara.

Limousine i Stockholm

Ledig till limousine

Limousine i Göteborg

Ledig till limousine

Limousine i hela Skåne

Limousine i hela Sverige

Ledig till limousine

Hyr studentbil med chaufför

Hyr en studentbil

Att hyra limo är ett bra alternativ men kolla gärna av hos släktingar som kanske har en fin gammal bil. Alternativet är att hyra en sportbil eller veteranbil. Antingen med sina kompisar eller helt själv. Dom flesta som hyr ut veteranbilar eller sportbilar hyr ut sin bil med sig själv som chaufför. Hyr studentbil av några av våra partners för att få en säker färd.

Vid kontakt med studentbilsägare

Tryck på den blåa knappen för att se e-postadress till ägaren av studentbilen. E-posta sedan ägaren för din förfrågan. Ange ditt namn, adress, telefonnummer, ort för körning, antal personer ni ska vara i bilen och vilken datum körningen skall vara.

ANNONSLÄNKAR

Studentbil Sverige

Ledig till studentbil

Ledig till studentbil

Studentbil Stockholm

Ledig till studentbil

Ledig till studentbil

Studentbil Göteborg

Ledig till studentbil

Ledig till studentbil

Studentbil Malmö

Ledig till studentbil

Ledig till studentbil

Hyr du ut en studentbil?

Hyr du själv ut studentbilar någonstans i Sverige och är van vid studentkörningar så hör av dig med namn, adressuppgifter, telefonnummer, epostadress och län som du kör i för att synas här. Tjäna mer pengar direkt själv istället för att låta en utomstående bilförmedlare ta en del av din vinst. Första två bilägare som hör av sig 2022 får 1 år gratis annonsplats här med en blå knapp. Gäller endast nya kunder. Annars läs mer här på annonsering.

Hyra sportbil eller veteranbil utan chaufför vad skall man tänka på?

Först och främst skall du se till att det finns avtal som går efter "Biluthyrarna Sverige". Fråga uthyraren om vad självrisken är vid olika typer av skador, krock eller stöld av bilen. En försäkring du bör ha om pappa skall köra är skadekostnadsreducering. Då blir din självrisk lägre om någonting händer med hyrbilen.

Ett tips är att om du hyr bilen med ett betal- eller kreditkort så kan självriskskydd ingå. Kolla med din bank. Ett vanligt krav banken har är att studentbilen är hyrd av en auktoriserad uthyrningsfirma och att ni tecknat en försäkring som helt är betald med kort. Fråga banken vad taket på ersättningen är vid skada. Är kostnaden för en skada mindre än självrisken får du ingen ersättning.

Fråga uthyraren om ni hyr bilen per kalenderdag eller per dygn. Det är skillnad. Tänk på att chauffören skall vara med och visa sitt körkort när ni hyr bilen. Kolla om tanken är full innan ni rullar iväg och fråga om tanken skall vara full när ni lämnar tillbaka bilen.

Gör en noggrann check av bilen runt om utvändigt (lackskador) men även invändigt (fläckar och revor) innan ni rullar iväg. Gör kontrollen tillsammans med den som hyr ut bilen. Vi rekommenderar att ni fotograferar eller filmar allt runt om bilen och även invändigt innan ni lämnar hyr stället. Det minimerar konflikter när ni skall lämna tillbaka hyrbilen.

ANNONS

Dom flesta som hyr ut veteranbilar eller sportbilar hyr ut sin bil med sig själv som chaufför