, , ,

Kontakta oss

Information på ett ställe

Studenternas är här för att hjälpa dig att hitta den information du söker runt en student. Allt för att du skall slippa leta efter information på flera ställen. 

På våra sidor finns sedan länge ett engagemang och yrkeskunnande. Vi vill att du ska känna att vi finns till för att ge dig som student en enklare tillvaro inför dom stora dagarna i slutet på gymnasiet. Kontakta gärna oss om du undrar något. 

Ändrade priser

Vi vill klargöra att alla angivna priser på produkter mm är det priset som var aktuellt vid senaste uppdateringen av sidan. Vi på Studenternas ansvarar inte för att ett priset ev. har ändrats sedan senaste uppdatering. Det är upp till kunden att kolla av priset själv och andra ingående avtal innan ett köp.

Studentbil

Annonsera

Är ni ett företag som vill annonsera hos Studenternas så är ni hjärtligt välkomna att göra så. Titta in på vår sida Annonsera för mera information.

Elevkår eller Studentbloggare

Är du en student som driver en blogg, är med i din elevkår eller ert elevråd? Då kan du eller ni bli vår Officiella bloggpartner. Det ger både er och oss fördelar. Så hör gärna av er om ni vill samarbeta. Även UF-företag är välkomna. 

Er kontakt

Jag heter Conny Nilsson och representerar Studenternas utåt och svarar på alla frågor som kommer in till oss. Jag vill passa på att tacka dig för att du tittat in till oss och hoppas att du får en fortsatt trevlig dag precis som jag skall ha.

Skicka ett meddelande

Skicka ditt meddelande så hör vi av oss inom 48 timmar.

Adress

Studenternas
Brunnsvägen 23
261 93 SAXTORP

e-post: info@studenternas.se

Webbmaster

Conny D Nilsson

Grafisk Designer

David R Nilsson