Studenternas ORGINAL MOBIL 2020 VIT Huvudlogga (1)

Studentskylt 

ANNONS

ANNONS

AdBlock behövs stängas av för att höra eller se alla studenterbjudanden
Tips och idee´r till olika studentskyltar och plakat

Studentskyltar gillar väl alla studenter? Pinsamma eller gulliga foto vimlar det av

  • Stort utbud på studentskyltar
  • Jämför mallar i olika former
  • Ladda upp foto online enkelt


Studenter vill gärna synas med sitt foto på en skylt eftersom det är en uppskattad och rolig gest från nära och kära. En tradition som är stark i Sverige. Oftast är det ett foto på studenten i 0-8 års åldern som föräldrar eller släktingar brukar stå och hålla i men även andra studentprylar. Därför gäller det att föräldrarna eller andra anhöriga har ordnat med studentskylt i god tid. Skylten är viktig och det får inte bli några problem med utvalt foto. Det händer faktiskt. Handla studentskylt online enkelt istället för i butik i Stockholm, Göteborg eller Malmö som en del gör.

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Studentskylt från Önskefoto

OBS! Glöm inte

Se på erbjudande innan du köper något

Var ute i god tid

Ett bra tips vi vill ge er är att vara ute i god tid och beställa ditt studentplakat eftersom många fysiska butiker höjer sina priser ju närmre studenten du kommer. – Är du sent ute kan en skylt kosta ett par tusen kronor. Inte så konstigt eftersom vi då får trycka ett enda exemplar, säger en fotohandlare. Om du bestämmer dig för att göra din egen skylt så finns den nackdelen att inget regnskydd följer med på fotot. Så om det regnar gäller det att hitta något plastskydd som bilden syns igenom. När det gäller reguljära beställningar av plakat eller studentposter så kan man i dom flesta fall beställa olika utseende. Leverantörerna kan oftast ta emot negativ, diabild, vanligt foto och digitalbilder. Ditt uppdrag är att leta upp ett bra foto. Vi vågar påstå att kvaliten på skyltarna vi erbjuder är dem bästa. Det visar den stora försäljningen som fortsätter år efter år. Vi på Studenternas erbjuder studentskyltar från dom bästa tillverkarna du kan hitta i Sverige.

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Designa själv ett motiv på en skylt eller tshirt. Låt ideérna flöda. Inget är fel bara det finns glädje.

Designa själv ett motiv

Varför vara som alla andra? Designa ditt egna motiv till en annorlunda studentskylt. Ta fram glädjen och låt ideérna flöda. Kanske skapa en banderoll eller trycka upp tshirts till alla som möter studenten. Få studenten till att skratta ännu mer denna glada dag. Varför inte låta alla som möter upp studenten använda samma tema på en t-shirt. Ni kan välja att ha studentens foto eller text stort på framsidan av t-shirten. I vårt förslag (om du vill ha text och foto på tröjan samtidigt) så ska du skriva in text på bilden/fotot i ett bildprogram innan du skickar in bilden/fotot. Designa den själv här. Ett annat roligt inslag man kan ordna är en stor vepa med ett foto att sätta upp på en lastbil eller ett hus (studentfest). Billigare än man tror. Vill du göra en poster? Här nedan kan du fixa allt av ovanstående ideér.

ANNONS

Studenten letar efter sin studentskylt

Sjungande så rusar studenten ut med studentmössan på huvudet och nya studentkläder. Det är oftast en av deras gladaste dagar i livet. Studenten har säkert den bästa dagen i sitt liv och är jättelycklig. Plakatet är det första studenten letar efter vid utspringet (se till så att studenten ser dig om du är den som väntar) och vet då att dom närmsta väntar på att ta emot studenten med prylar och kramar. Att se sin egen skylt på studenten är fantastiskt kan alla som tagit studenten berätta. Alla känslorna kommer på en gång kan man säga. Skolan är slut och framtiden är ljus. 

ANNONS

Studentplakat på kroppen

159 kr

Konfettikanon Sverige

59 kr

Stort papphuvud på studenten

499 kr 5-pack

Handflagga på studenten

99 kr

Gör en egen poster på studenten

119 kr

Pappers handflagga 10-pack

59 kr

En studentbild som du skapar själv kan bli väldigt originell. Varför inte en gammal teckning sidan om fotot. Kanske ni kan göra en egen poster med ett rött papper bakom fotot istället för vit

ANNONS

ANNONS

ANNONS