Studenternas ORGINAL MOBIL 2020 VIT Huvudlogga (1)

Studentklänning 2021

STUDENTklänning 2021

AdBlock behövs stängas av för att höra eller se alla studenterbjudanden

ANNONS

Var hittar man en studentklänning till studenten? Vi guidar dig.

  • Studentkläningar med spets
  • Studentklänningar plus size
  • Trikåklänningar
  • Fodralklänningar
  • Skater dress
  • Ballongarmar på studentklänning
  • Studentklänning med stretchigt material
  • Plisserade delar på studentklänning


Jakten på en supersnygg studentklänning börjar tidigt på året och dom populäraste vita klänningarna är ofta slut i butik snabbt. Det är ändå 97 000 som tar studenten. Det klokaste är alltså att tidigt börja leta klänningar.

Bilden ovan är från 1910 och utvecklingen går framåt men spets består. Alla vill ha den perfekta klänningen än idag. Konstigt nog så faller dom flesta för samma typ av klänning. Det är därför populära skolavslutningsklänningar och accessoarer som passar försvinner väldigt fort. Söker du balklänningar hittar du det här.

ANNONS

Studentklänning hitter du här hos Studenternas

ANNONS

nelly studentklänning
Bubbleroom studentklänningar
Boozt studentklänning
Boozt studentklänning

ANNONS

Studentklänning 2021

Traditionellt skall studentkläder helst vara ljusa men inte nödvändigtvis helvita för tjejerna. Vita studentklänningar är ändå vanligast. Även romantiska studentklänningar med spets kommer och går men gillar du det skall du absolut bära det. Inget är fel numera i modevärlden. Vad du har på dig är upp till dig. I dessa #Metoo tider skall du som tjej själv avgöra vad du bär inte vad någon tidning eller butik säger. Studentklänningar som är läckra i plus size eller är annorlunda bör du även kunna hitta i några av våra butiker. 

Studentkläder till tjejer

För tjejer så är vitt en klassisk studentfärg. Tänk på att även om klädesplagget du fastnar för är till studenten så kan du även använda det på midsommarafton eller någon annan sommarfest. Tipset då är att byta ut vita accessoarer och bära accessoarer med färg eller någon blommig detalj. Till studentklänningen höjer detaljerna utseendet. Det är då smycken är viktiga.

ANNONS

Snygga studentklänningar

Billiga studentkläder som varit dyra klänningar tidigare kan man köpa på Tradera där mycket bara är använt en gång. Det går att göra riktiga klipp där. Är du ute i sista minuten så är blocket också en räddning när det gäller skolavslutningsklänningar.

Var hittar jag en snygg studentklänning till studenten?

På Studenternas finns många av Sveriges populäraste butiker med studentklänningar online. Att välja en snygg studentdress kan vara både roligt och skapa beslutsångest när det finns så många att välja mellan. Det absolut viktigaste är att du som student själv är bekväm i de kläder du använder på studentdagen. Det inköpta plagget måste sitta rätt för känslans skull.

Butiker med STUDENTklänning 2021

ANNONS

ANNONS

Örhängen i 18K guld

Studentmössa äkta silver

Halsband i äkta silver

Örhängen i äkta silver

Butiker med Smycken

Butiker med smycken till studenten

Vackra smycken och örhängen till studenten är nästan ett måste för att få den där rätta känslan du vet. Pricken över i ett brukar man säga. Vi har samlat några butiker här. Trycker du på deras logga så får du se deras utbud. Vi presenterar även några smycken som vi känner för. Alla tycker olika så du känner kanske för något annat smycke och dom hittar du i butikerna.

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Färga håret

Ska du färga håret hemma så gör det i god tid så att du är riktigt nöjd när dagen kommer. En misslyckad hårfärgning kan man då ha tid att fixa till innan det är dax för utspringet. Här kan du få värdefulla tips innan du skall färga ditt hår. 

ANNONS

Butiker med studentskor

Var finns skor till studenten?

Studentbalskor och skor till vit klänning kan du se förslag på här i våra butiker hos oss.
Skor kan vara svårt att hitta som man tycker om. Vita studentskor är vanligast men inte ett måste. Låga studentskor bär man för bekvämlighetens skull om man vill det. Gå igenom våra butiker som har ett bra utbud av skor och spara favoriterna för att återkomma till dom senare. När det gäller balskor så använde man oftast pumps förut. Då skulle det vara lite utsmyckning på skon som rosetter eller dylikt. Nu för tiden så kan man välja vad man känner sig mest bekväm i. Klack som är hög eller låg är helt upp till dig. När det gäller färgen så välj den färg du tycker passar till. Även här har tiderna förändrats eftersom man tidigare gärna bar skor i samma färg som klänningen. Receptet är följ hjärtat på studentdagen. 

ANNONS

Paraply Sverige

79 kr

Fjäderboa olika färger

239 kr

Knock Out spray

229 kr

Det absolut viktigaste är att du som student själv är bekväm i den outfiten du använder på studentdagen. Dom inköpta plaggen måste sitta rätt för känslans skull.

ANNONS

ANNONS