, , ,

Studentklänning

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Studentklänning 2024

Var hittar man en studentklänning till studenten? Vi guidar dig.

  • Studentkläningar med spets
  • Studentklänningar plus size
  • Trikåklänningar
  • Fodralklänningar
  • Skater dress
  • Ballongarmar på studentklänning
  • Studentklänning med stretchigt material
  • Plisserade delar på studentklänning


Jakten på en supersnygg studentklänning börjar tidigt på året och dom populäraste vita klänningarna är ofta slut i butik snabbt. Det är ändå ca 115 000 som tar studenten 2022. Det klokaste är alltså att tidigt börja leta klänningar.

Alla vill ha den perfekta klänningen. Konstigt nog så faller dom flesta för samma typ av klänning. 

​​​​​​Alla vill ha den perfekta klänningen. Konstigt nog så faller dom flesta för samma typ av klänning. Det är därför populära skolavslutningsklänningar och accessoarer som passar till försvinner väldigt fort. 

ANNONS

AdBlock behövs stängas av för att höra eller se alla studenterbjudanden
Studentklänning hitter du här hos Studenternas

Butiker med Studentklänning

Studentklänning

Traditionellt skall studentkläder helst vara ljusa men inte nödvändigtvis helvita för tjejerna. Vita studentklänningar är ändå vanligast. Modet med romantiska studentklänningar med spets kommer och går. Inget är fel i modevärlden. 

Vad du har på dig är upp till dig. Du som tjej avgör vad du bär inte någon tidning eller butik. Studentklänningar som är läckra i plus size eller är annorlunda bör du kunna hitta i några av våra butiker. 

ANNONS

Studentkläder till tjejer

För tjejer så är vitt en klassisk studentfärg. Tänk på att även om klädesplagget du fastnar för är till studenten så kan du även använda det på midsommarafton eller någon annan sommarfest. Tipset då är att byta ut vita accessoarer och bära accessoarer med färg eller någon blommig detalj. Till studentklänningen höjer detaljerna utseendet. Det är då smycken är viktiga. Söker du balklänningar hittar du det här.

Snygga studentklänningar

Billiga studentkläder som varit dyra klänningar tidigare kan man köpa på Tradera där mycket bara är använt en gång. Det går att göra riktiga klipp där. Är du ute i sista minuten så är blocket också en räddning när det gäller skolavslutningsklänningar.

Var hittar jag en snygg studentklänning till studenten?

På Studenternas finns många av Sveriges populäraste butiker med studentklänningar online. Att välja en snygg studentdress kan vara både roligt och skapa beslutsångest när det finns så många att välja mellan. Det absolut viktigaste är att du som student själv är bekväm i de kläder du använder på studentdagen. Det inköpta plagget måste sitta rätt för känslans skull.

Butiker med smycken

Butiker med smycken till studenten

Vackra smycken och örhängen till studenten är nästan ett måste för att få den där rätta känslan du vet. Pricken över i ett brukar man säga. Vi har samlat några butiker här. 

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Färga håret

Ska du färga håret hemma så gör det i god tid så att du är riktigt nöjd när dagen kommer. En misslyckad hårfärgning kan man då ha tid att fixa till innan det är dax för utspringet. Här kan du få värdefulla tips innan du skall färga ditt hår. 

ANNONS

Butiker med studentskor

Var finns skor till studenten?

Studentbalskor och skor till vit klänning kan vara svårt att hitta som man tycker om. Vita studentskor är vanligt men inte ett måste. Låga studentskor bär man för bekvämlighetens skull om man vill det. Klack som är hög eller låg är helt upp till dig.

När det gäller färgen så välj den färg du tycker passar till. Även här har tiderna förändrats eftersom man tidigare gärna bar skor i samma färg som klänningen. Receptet är följ hjärtat på studentdagen. 

ANNONS

ANNONS

Det absolut viktigaste är att du som student själv är bekväm i den outfiten du använder på studentdagen. Dom inköpta plaggen måste sitta rätt för känslans skull.

ANNONS