, , ,

Elevkår

ANNONS

AdBlock behövs stängas av för att höra eller se alla studenterbjudanden

Elevkår

Om du är med i elevkåren hjälp elever på er skola att få bra tips & råd till studenten

Om ni driver en Blogg, Facebook eller Instagram så skulle vi vilja bjuda in er till att bli vår Officiella samarbetspartner. Det innebär att ni som elevkår får möjligheten att lägga ut en länkad banner på Studenternas som är 250x250 och kan under bannern skriva en text om er elevkår och skola på max 250 tecken. Det kan vara intressanta datum under året med evenemang som ni har eller kanske ni bara vill hälsa nya elever välkomna.

Officiell Partner

Ni placerar vår ikon (se nedan) på er elevkårsida (synligt på första sidan) som visar att ni är Officiell partner till Studenternas. Om ni väljer Instagram så vill vi synas i ett inlägg med vår ikon med tillhörande text i någon av de 12 inlägg som finns på första sidan. På Facebook skall ett inlägg som handlar om Studenternas vara fastnålat längst upp med vår länk och ikon som bild med tillhörande text. Detta för att hjälpa elever på er skola som skall ta studenten att hitta i djungeln av alla studentprylar.

Viktig är också att ni gör fortlöpande egna inlägg på er webbsida/Instagram/Facebook. Vi vill synas på en vibrerande aktiv sida från er elevkår.

När ni har publicerat vår text och banner lägger vi upp er banner och text på Studenternas sida om elevkårer. Texten står sedan i ett år därefter måste er elevkår anmäla nytt intresse. Andra fördelar är att vi berättar om ert inlägg på våran Twitter.

Ikon för Bloggpartner på Studenternas

Regler för samarbete

Krav som ställs är att samarbetet inte utnyttjas för politiska eller radikala åsikter. Bloggen får inte uttrycka i ord eller visa bilder som har inslag av våld i samband med Studenternas namn. Det får inte förekomma oetiska eller våldsamma inslag mot vuxna, barn eller djur. Blogg, Facebook eller Instagram får inte innehålla kränkande eller olagliga inslag. Pornografi och utvikningsbilder är inte godtagbart. Förföljelse och ren mobbning av enskilda individer är ej acceptabla. Studenternas kan utan förvarning avsluta samarbetet om innehållet på bloggen bedöms som olämpligt. Anledningen till samarbetet är att båda parter skall främjas och att vi får många läsare så klart.

Mailadress till elevkåren

Namn på kontaktperson, skola och mailadress till elevkår är det vi behöver förutom er banner och text. När ni har placerat vår ikon så skicka länken till vår epost så att vi också kan se ikonen på plats och då placera er text och banner på Studenternas. Vi skickar vår ikon vid vår första kontakt.

Kontakta oss

Elevkårer på studenternas

Ni som elevkår får möjligheten att lägga ut en länkad banner på Studenternas som är 250x250 och kan under bannern skriva en text om er elevkår och skola på max 250 tecken. Det kan vara intressanta datum under året med evenemang