ANNONS

Snygga studentklänningar

Studentklänningar är det många tjejer som letar efter till studenten. Jakten på en studentklänning börjar för många tidigt och därför är ofta dem vita klänningar som dem flesta tjejer fastnar för slut tidigt. Därför kan det vara så att om du letar online kan det innebära att du hittar din drömklänning mycket enklare än i en fysisk butik. Det är väldigt många studenttjejer som letar efter den där perfekta klänningen. Konstigt nog så faller dom flesta för samma typ av klänning. Därför försvinner årets modell ofta väldigt fort. Skolavslutnings klänningar är 9 gånger av 10 vita så butikerna har laddat upp med denna färg ordentligt. Det sista studentåret i gymnasiet har börjat och det gäller att vara på hugget. Söker du balklänningar hittar du det här.

Studentklänning 2017

ANNONS

Var hittar jag en snygg studentklänning till studenten?

På Studenternas finns många av Sveriges populäraste butiker med studentklänningar. Att välja en snygg studentklänning online är både roligt och kan skapa beslutsångest. Det absolut viktigaste är att du som student själv är bekväm i de kläder du använder på studentdagen. Det inköpta plagget måste sitta rätt för känslans skull. Det är den gladaste dagen i livet och studentmottagning och studentpresenter väntar. Traditionellt skall studentkläder helst vara ljusa men inte nödvändigtvis helvita för tjejerna. Vita studentklänningar är ändå vanligast och det finns det gott om dem i våra butiker. Vad du har på dig är upp till dig. Studentklänningar som är plus size eller är annorlunda bör du hitta i några av våra butiker 

Billiga studentkläder som varit dyra klänningar kan man köpa på Tradera där mycket bara är använt en gång. Det går att göra riktiga klipp där. Är du ute i sista minuten så är blocket också en räddning när det gäller skolavslutnings klänningar. 

ANNONS

Studentkläder till tjejer

För tjejer så är vitt en klassisk färg. Tänk på att även om klädesplagget du fastnar för är till studenten så kan du även använda det på midsommarafton eller någon annan sommarfest. Tipset då är att byta ut vita accessoarer och bära accessoarer med färg eller någon blommig detalj. Till studententklänningen höjer detaljerna utseendet. Det är då smycken är viktiga.

ANNONS


VISA OSS DIN STUDENTKLÄNNING

#STUDENTERNASNU
 

Färga håret

Ska du färga håret hemma så gör det i god tid så att du är riktigt nöjd när dagen kommer. En misslyckad hårfärgning kan man då ha tid att fixa till innan det är dax för utspringet. Här kan du få värdefulla tips innan du skall färga ditt hår. Vill du få tips om hur du kan snygga till håret till studenten så tipsar Glamma dig.

ANNONS

Nouvea Vintage Blå

98 kr

Nouvea Vintage Rosa

98 kr

Silverörhänge Stay Chic

98 kr

Nouvea Vintage halsband

98 kr

ANNONS

Örhängen i 18K guld

698 kr

Örhängen i äkta silver

59,50 kr

Halsband i äkta silver

798 kr

Studentmössa äkta silver

198 kr

ANNONS

Örhänge Pilgrim

149 kr

Halsband Pilgrim

349 kr

Örhänge Chloe Earrings

1395 kr

 Lily and Rose

595 kr

ANNONS

Paraply Sverige

99 kr

Fjäderboa olika färger

199 kr

Knock Out spray

229 kr

Studentskor

Var finns skor till studenten?

Studentbalskor och skor till vit klänning kan du se förslag på här i våra butiker hos oss.
Skor kan vara svårt att hitta som man tycker om. Vita studentskor är vanligast men inte ett måste. Låga studentskor bär man för bekvämlighetens skull om man vill det. Gå igenom våra butiker som har ett bra utbud av skor och spara favoriterna för att återkomma till dom senare. När det gäller balskor så använde man oftast pumps förut. Då skulle det vara lite utsmyckning på skon som rosetter eller dylikt. Nu för tiden så kan man välja vad man känner sig mest bekväm i. Klack som är hög eller låg är helt upp till dig. När det gäller färgen så välj den färg du tycker passar till. Även här har tiderna förändrats eftersom man tidigare gärna bar skor i samma färg som klänningen. Receptet är följ hjärtat på studentdagen. 

ANNONS

ANNONS