Yellow 535x180

Studentklänningen finns här

Att hitta den där perfekta klänningen är bra men du måste trivas på din bästa dag

Studentklänning till studenten behövs. Jakten på en studentklänning börjar tidigt på året och dom populäraste vita klänningarna är slut tidigt i butik. Det är ändå 97 000 som tar studenten. 

Därför är det klokt att tidigt börja leta klänningar online. Online hittar du din drömklänning mycket enklare än i en fysisk butik. Alla vill ha den perfekta klänningen. Konstigt nog så faller dom flesta för samma typ av klänning. Därför försvinner årets skolavslutningsklänningar väldigt fort. Söker du balklänningar hittar du det här.

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Var hittar jag en snygg studentklänning till studenten?

På Studenternas finns många av Sveriges populäraste butiker med studentklänningar online. Att välja en snygg studentklänning kan vara både roligt och skapa beslutsångest. Det absolut viktigaste är att du som student själv är bekväm i de kläder du använder på studentdagen. Det inköpta plagget måste sitta rätt för känslans skull.

Traditionellt skall studentkläder helst vara ljusa men inte nödvändigtvis helvita för tjejerna. Vita studentklänningar är ändå vanligast. Vad du har på dig är upp till dig. Studentklänningar som är plus size eller är annorlunda bör du hitta i några av våra butiker 

Snygga studentklänningar

Billiga studentkläder som varit dyra klänningar 2017 kan man köpa på Tradera där mycket bara är använt en gång. Det går att göra riktiga klipp där. Är du ute i sista minuten så är blocket också en räddning när det gäller skolavslutnings klänningar.

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Studentklänning hitter du här hos Studenternas

Studentkläder till tjejer

För tjejer så är vitt en klassisk studentfärg. Tänk på att även om klädesplagget du fastnar för är till studenten så kan du även använda det på midsommarafton eller någon annan sommarfest. Tipset då är att byta ut vita accessoarer och bära accessoarer med färg eller någon blommig detalj. Till studentklänningen höjer detaljerna utseendet. Det är då smycken är viktiga.

Butiker studentklänning

ANNONS

Butiker smycken

Butiker med smycken till studenten


Vackra smycken och örhängen till studenten är nästan ett måste för att få den där rätta känslan du vet. Pricken över i ett brukar man säga. Vi har samlat några butiker här. Trycker du på deras logga så får du se deras utbud. Vi presenterar även några smycken som vi känner för. Alla tycker olika så du känner kanske för något annat smycke och dom hittar du i butikerna.
 

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Nouvea Vintage Blå

98 kr

Nouvea Vintage Rosa

98 kr

Silverörhänge Stay Chic

98 kr

Nouvea Vintage halsband

98 kr

ANNONS

Örhängen i 18K guld

698 kr

Örhängen i äkta silver

59,50 kr

Halsband i äkta silver

798 kr

Studentmössa äkta silver

198 kr

ANNONS

Färga håret

Ska du färga håret hemma så gör det i god tid så att du är riktigt nöjd när dagen kommer. En misslyckad hårfärgning kan man då ha tid att fixa till innan det är dax för utspringet. Här kan du få värdefulla tips innan du skall färga ditt hår. 

ANNONS

Var finns skor till studenten?

Studentbalskor och skor till vit klänning kan du se förslag på här i våra butiker hos oss.
Skor kan vara svårt att hitta som man tycker om. Vita studentskor är vanligast men inte ett måste. Låga studentskor bär man för bekvämlighetens skull om man vill det. Gå igenom våra butiker som har ett bra utbud av skor och spara favoriterna för att återkomma till dom senare. När det gäller balskor så använde man oftast pumps förut. Då skulle det vara lite utsmyckning på skon som rosetter eller dylikt. Nu för tiden så kan man välja vad man känner sig mest bekväm i. Klack som är hög eller låg är helt upp till dig. När det gäller färgen så välj den färg du tycker passar till. Även här har tiderna förändrats eftersom man tidigare gärna bar skor i samma färg som klänningen. Receptet är följ hjärtat på studentdagen. 

Butiker studentskor

ANNONS

ANNONS

Paraply Sverige

99 kr

ANNONS

Fjäderboa olika färger

199 kr

ANNONS

Knock Out spray

229 kr

ANNONS

Det absolut viktigaste är att du som student själv är bekväm i den outfiten du använder på studentdagen. Dom inköpta plaggen måste sitta rätt för känslans skull.