Studentplakat 2017

Studentplakat eller studentskylt som en del säger gillar väl alla studenter? Ja det är klart pinsamma foto från när man var liten kanske man inte vill ha på studentplakatet eller? Studenter vill ändå gärna synas med sitt foto på en skylt eftersom det är en uppskattad och rolig gest från nära och kära. En tradition som är stark i Sverige. Oftast är det ett foto på studenten i 0-8 års åldern. Föräldrar brukar stå och vänta på studenten med studentplakat eller ett studentfoto och andra studentprylar i händerna. Därför gäller det att föräldrarna eller andra anhöriga har ordnat med studentskylt 2017 i god tid. Skylten är viktig och det får inte bli några problem med utvalt foto. Det händer faktiskt.

Köp studentskylt i våra butiker

Här presenterar vi 3 st populära alternativ. Studentplakat billigt och lyxigt.

ANNONS

199 kr

295 kr

149 kr

Studenten letar efter sin studentskylt

Sjungande så rusar studenten ut med studentmössan på huvudet och nya studentkläder. Det är oftast en av deras gladaste dagar i livet. Studenten har säkert den bästa dagen i sitt liv och är jättelycklig. Plakatet är det första studenten letar efter vid utspringet (se till så att studenten ser dig om du är den som väntar) och vet då att dem närmsta väntar på att ta emot studenten med prylar och kramar. Att se sin egen skylt på studenten är fantastiskt kan alla som tagit studenten berätta. Alla känslorna kommer på en gång kan man säga. Skolan är slut och framtiden är ljus. 

Var finns Studentskyltar i Stockholm och andra orter undrar många, men varför det när det är enkelt att beställa online? Se dem bästa studentskylt experterna online här hos oss.

ANNONS

Här hittar du studentskyltar?

Gör din egna studentskylt

Handflagga på studenten

ANNONS

Studentplakat på kroppen

149 kr

Vepa med foto på studenten

från 249 kr

Stort papphuvud på studenten

299 kr 5-pack

Flagga med foto på studenten

från 550 kr

Gör en egen poster på studenten

199 kr

Skylt utanför studentfesten

620 kr

Var ute i god tid

Ett bra tips vi vill ge er är att vara ute i god tid och beställa ditt studentplakat eftersom många fysiska butiker höjer sina priser ju närmre studenten du kommer. – Är du sent ute kan en skylt kosta ett par tusen kronor. Inte så konstigt eftersom vi då får trycka ett enda exemplar, säger en fotohandlare. Om du bestämmer dig för att göra din egen skylt så finns den nackdelen att inget regnskydd följer med på fotot. Så om det regnar gäller det att hitta något plastskydd som bilden syns igenom. När det gäller reguljära beställningar av plakat eller studentposter så kan man i dom flesta fall beställa olika utseende. Leverantörerna kan oftast ta emot negativ, diabild, vanligt foto och digitalbilder. Ditt uppdrag är att leta upp ett bra foto. Studentskyltar från Gallerix är vanligt för många studenter men vi vågar påstå att kvaliten på skyltarna vi erbjuder är lika bra eller bättre. Det visar den stora försäljningen som fortsätter år efter år. Vi på Studenternas erbjuder studentskyltar från dom bästa tillverkarna du kan hitta i Sverige.

Pappers handflagga 10-pack

59 kr

Konfettikanon Sverige

59 kr

Handflagga Sverige

29 kr

Gör din egen studentbild

En studentbild som du skapar själv kan bli väldigt annorlunda såklart och originell. Vem vill inte vara speciell? En annorlunda studentskylt och kul grej är att man kan ha en gammal teckning sidan om fotot som studenten gjorde som liten. Det blir en egen design på studentplakatet då. Kanske ni kan göra en egen poster med ett rött papper bakom fotot istället för vit. Ett förslag är att låta någon som är bra på att teckna göra en extra studentskylt med ett porträtt på studenten. 

Designa själv ett

Varför inte låta alla som möter upp studenten använda samma tema på en t-shirt. Ni kan välja att ha studentens foto eller text stort på framsidan av t-shirten. I vårt förslag (om du vill ha text och foto på tröjan samtidigt) så ska du skriva in text på bilden/fotot i ett bildprogram innan du skickar in bilden/fotot. Designa den själv här. Ett annat roligt inslag man kan ordna är en stor vepa med ett foto att sätta upp på en lastbil eller ett hus (studentfest). Billigare än man tror.