Studenternas ORGINAL MOBIL 2020 VIT Huvudlogga (1)

Kontakt

Studenternas finns till för att hjälpa dig att hitta den information du söker runt en student. Denna guide är för dig som vill slippa leta efter information på flera ställen. Vi på Studenternas har som målsättning att vara en sida som är tillräckligt stor för att kunna lösa dina frågor runt att ta en student. På våra sidor finns sedan länge ett engagemang och yrkeskunnande. Vi vill att du ska känna att vi finns till för att ge dig som student en enklare tillvaro inför dom stora dagarna i slutet på gymnasiet. Kontakta gärna oss om du undrar något. 

Ändrade priser

Vi vill klargöra att alla angivna priser på produkter mm är det priset som var aktuellt vid senaste uppdateringen av sidan. Vi på Studenternas ansvarar inte för att ett priset ev. har ändrats sedan senaste uppdatering. Det är upp till kunden att kolla av priset själv och andra ingående avtal innan ett köp.

Annonsera

Är ni ett företag som vill annonsera hos Studenternas så är ni hjärtligt välkomna att göra så. Titta in på vår sida Annonsera för mera information.

Elevkår eller Studentbloggare

Är du en student som driver en blogg, är med i din elevkår eller ert elevråd? Då kan du eller ni bli vår Officiella bloggpartner. Det ger både er och oss fördelar. Läs mer om att bli officiell bloggpartner eller elevkår. Så hör gärna av er om ni vill samarbeta. Även UF-företag är välkomna. Efter att ha tittat på era förslag så hör vi av oss. 

Er kontakt

Jag heter Conny Nilsson och representerar Studenternas utåt och svarar på alla frågor som kommer in till oss. Jag vill passa på att tacka dig för att du tittat in till oss och hoppas att du får en fortsatt trevlig dag precis som jag skall ha.

Skicka ett meddelande

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Studenternas

e-post: info@studenternas.se
Vill ni Annonsera går det bra.

Webbmaster

Conny Nilsson från Studenternas.

Grafisk Formgivare

Conny Nilsson från Studenternas.