Snygga studentkostymer

Studentkostym till manliga studenter är lite speciellt. Ofta är det den första kostymen en kille köper. Därför är studentkostymen till studenten det viktigaste köpet inför sin studentdag. Den måste vara riktigt bra och snygg. Antagligen kommer kostymen användas flitigt vid dem närmsta årens högtider. Här hos oss hittar du snygga studentkostymer enkelt eftersom vi har samlat butiker som säljer studentkostymer online. Snygga kläder och speciellt skolavslutnings kläder är viktiga inför högtiderna. Just studentkläder till killar är det vi tar fasta på nedan. Driver du en blogg och är student 2017 så hör av dig.  Om Studenternas har underlättat ditt sökande så får du gärna dela med dig till dina vänner och följare.

ANNONS

Var hittar jag studentkostymer?

Studententernas har studentkostymerna. När det gäller studentkostymer så är smaken olika men dem flesta väljer marinblå eller svart kostym. Det är enkelt att utgå från klassisk klädsel och krydda med en snygg fluga eller slips. Svårare behöver det inte vara. För killar så behövs det en studentkostym eller kavaj, skjorta och jeans inför avslutningen. Att välja kostym är alltid både roligt och kan skapa beslutsångest. Det absolut viktigaste är att du som student själv är bekväm i de kläder du använder på studentdagen. En studentkostym måste sitta rätt för känslans skull. Det är den gladaste dagen i livet och studentfesten och studentpresenter väntar. Kläder i fysiska butiker kan du alltid hitta men det som är den stora skillnaden mellan dem och online butiker är utbudet och i vissa fall priset. Vill ni göra ett klipp så kan man kolla Tradera först för där finns kostymer som bara är använda kanske en gång. Då kan du få riktigt billiga studentkläder.

ANNONS

Studentkläder herr

Studentkostym är väl det som är självklart för många, fast en del bär folkdräkt. Oftast är det den första kostymen man bär så det finns en poäng. En del väljer att bära kavaj och jeans medan andra har en hel kostym till studentfesten. Ett förslag är svarta jeans och kavaj med en skjorta. Eller varför inte vita jeans med skjorta i ljusblått och antingen vit eller marinblå kavaj. Traditionellt skall killarna använda marinblå kostym eller mörk kostym om du nu väljer kostym. Vad du än köper så är det en investering för framtiden eftersom det kommer många dagar framöver där du kan behöva både en kostym och kavaj. Var förutseende och beredd på att det kan regna. Köp ett paraply.

Skjorta och slips

Skjorta till studenten är det vanligaste till kosymen. Skjortor är helt personligt vad man gillar och även här rekommenderar vi dig att kolla in utbudet för att hitta din favorit. Många väljer enfärgade skjortor med fluga eller slips som bryter snyggt. 

Här finns skjortorna

ANNONS

Slips & fluga

Till skjortan bär man slips eller fluga och då finns det mycket att välja på som du ser på våra förslag. Även om vi själva gillar Tierooms slipsar, flugor och även näsdukar så finns det andra butiker som säljer snygga accesoarer. Kolla in utbudet och se vad du tycker om. Om du går in i Tierooms butik så hittar du många fler förslag om du inte gillar våra förslag. En bonus med Tieroom är att dem har fri frakt.

ANNONS


Fri frakt 249 kr/st

ANNONS


Fri frakt 219 kr/st

ANNONS

Manschetter & Näsdukar

Vill man sticka ut och vara lite fräschare än andra kan man bära manschetter och vikt näsduk. Med accessoarer kan man pigga upp klädseln en hel del. Varför inte använda en snygg näsduk och slipsklämma? Du kan bära färgglada strumpor som bryter bra mot övrig klädsel. Gå så långt du vågar. Det är ändå sista dagen i skolan. Kanske för alltid.

ANNONS

Studentskor

Studenten och skor

Studentskor för killar är ofta svarta men olika nyanser av brunt är inte ovanligt. Tänk på att du kanske kan ha samma sko till balen och då slå två flugor i en smäll. Fast dock inte om du skal ha lackskor på balen. Nu är det tyvärr så att vi i Sverige traditionellt gärna använder svarta eller bruna skor. Därför finns det inte så många andra färger att välja på, men dom flesta av oss vill inte sticka ut så det är väl inte så konstigt. Vita studentskor för herrar är ovanliga men du kan absolut använda vita eller andra färger på skorna. Gå efter din magkänsla.

ANNONS

ANNONS