Yellow 535x180

Bloggpartner till Studenternas

Bli Officiell bloggpartner till Studenternas och få ny besökare till din blogg

Vi söker alltid efter nya bloggpartners. Är du student och har en Blogg, Facebook eller Instagram sida så vill våra läsare väldigt gärna följa dig på din resa mot studenten.

Officiella bloggpartners till Studenternas får fler följare och syns mera online. Det är många som har funderingar runt sin egen student och kan ibland behöva ett bollplank eller kanske bara läsa om vad andra funderar på inför sin student. Varför inte hjälpa andra och synas mera själv. Det kanske hjälper även dig med andras synpunkter. Studenternas är med bland Sveriges populäraste webbsidor. Vi ligger topp 300 enligt SIS Index.

ANNONS

Hur går det till?

Rent praktiskt så fungerar det så att vi placerar en Studenternas ikon med ditt namn på som länkas till din Blogg, Facebook eller Instagram. Du placerar vår ikon (se nedan) på din första sida (alltid synlig) som visar att du är Officiell bloggpartner till Studenternas. På Instagram så vill vi synas i ett inlägg med vår ikon och länk en gång i månaden. På Facebook skall ett inlägg som handlar om Studenternas vara fastnålat längst upp med vår länk och ikon som bild.

Utöver det behöver du bara skriva ett inlägg i månaden om något på Studenternas. 
Välj själv vilket ämne du vill skriva om från våra kategorier i menyn som studentskylt, studentflak, studentmottagning mm. I inlägget skall det finnas en länk till någon av Studenternas sidor. Detta gör du den 1:e varje månad fram till 1:e Juni det år du tar studenten. Samarbetet upphör den 30 juni samma år. 

När du har skrivet ett inlägg så skickar du länken till vår email så att vi också kan läsa ditt blogginlägg om den kategori du valt på Studenternas. Inlägget skall läggas upp den 1:e varje månad. Skriv inlägget innan och schemalägg släppet av blogginlägget till den 1:a. Första blogginlägget gör du så fort du blivit godkänd av Studenternas. När ditt blogginlägg syns lägger vi upp din ikon med ditt namn och länk på Studenternas första sida och du får din Officiella bloggpartner ikon.

Om du inte skickar ett mail till oss varje månad så plockar vi bort din ikon genast på Studenternas tills att du har mailat oss om ditt nya inlägg. Andra fördelar är att vi berättar om ditt inlägg på våran Twitter också.

Studenten 2019

Även du som skall ta studenten 2019 kan bli vår Officiella bloggpartner 
redan nu. Många av studenterna som är avgångsstudenter 2018 kikar redan nu på vad man behöver till studenten.
 

STUDENTERNAS 

OFFICIELLA BLOGGPARTNER TEAM

BLI EN  

BLOGGPARTNER

Har du bestämt dig?

Nu behöver du bara kontakta oss med ditt intresse för att bli vår Officiella bloggpartner. I mailet behöver vi en länk till din Blogg, Facebook eller Instagram. När vi har fått kontakt med dig så behöver du skriva och publicera ett blogginlägg snarast. Detta så att vi kan lägga upp din ikon med ditt namn och länk på Studenternas första sida. Vi skickar vår ikon som du ser ovan när första blogginlägget syns på din blogg. Den skall du lägga på första sidan på din blogg (där den alltid är synlig på alla sidor). Har du Facebook eller Instagram läs vad som gäller under rubriken "Hur går det till".

Special Elite

Om du har bloggat för oss i ett år och fortsätter ett år till eller skriver 5 blogginlägg i månaden i 3 månader så blir du vår Officiella Special Elite partner. Du får då en lite annorlunda logga som visar att du har uppnått Elite status.

Kontakta oss

info@studenternas.nu

eller gå till vår kontaktsida

Krav

Vi skulle bli jätteglada om du är intresserad av att bli vår bloggpartner. Dock finns det några krav. Krav som ställs är att samarbetet inte utnyttjas för politiska eller radikala åsikter. Bloggen får inte uttrycka i ord eller visa bilder som har inslag av våld. Det får inte förekomma oetiska eller våldsamma inslag mot vuxna, barn eller djur. Bloggen får inte innehålla kränkande eller olagliga inslag. Pornografi och utvikningsbilder är inte godtagbart. Förföljelse och ren mobbning av enskilda individer är ej acceptabla. Studenternas kan utan förvarning avsluta samarbetet om innehållet på bloggen bedöms som olämpligt. Anledningen till samarbetet är att båda parter skall främjas och att vi får många läsare så klart. Vi ser fram emot ditt mail och önskar dig en trevlig dag.

ANNONS

Officiella bloggpartners till Studenternas får fler följare och syns mera online. Det är många som har funderingar runt sin egen student och kan ibland behöva ett bollplank eller kanske bara läsa om vad andra funderar på inför sin student.